14 april 2024

Nieuw bij Koffijberg! BIAB-treatment (Biab & beauty by Eljah)

Nieuw bij Koffijberg! BIAB-treatment (Biab & beauty by Eljah) Maak kennis met BIAB (Builder In A Bottle): een flexibele gel die direct op de natuurlijke nagel wordt aangebracht voor gezondere, langere en sterkere nagels. Vanaf 13 april kun je iedere zaterdag in onze salon terecht bij nagelstyliste Eljah voor een BIAB-behandeling. biab-nagels-2.jpg Je kent Eljah misschien al als onze junior-styliste, maar wist je dat ze ook is opgeleid als nagelstyliste en haar eigen nagelstyling-onderneming heeft? Kom langs voor je eerste behandeling en profiteer direct van de kennismakingsactie om 25% korting te krijgen op je tweede BIAB-behandeling. Maak een afspraak bij de receptie. De kosten voor de behandelingen zijn: • BIAB 52,50 euro • BIAB verwijderen 15,00 euro extra • Manicure 27,50 euro We raden het aan om de BIAB na 3 weken (max. 4 weken) bij te laten werken.

Deel dit via:

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo