Koffijberg

Over ons

Wij zijn Koffijberg Hairdressers en onze aanpak staat al bijna 48 jaar voor vakmanschap, creativiteit en vernieuwing op het gebied van kapsels, haarkleuringen en styling. Onze kappers blinken uit in technische vakkundigheid en in persoonlijke aandacht voor jullie: onze klanten.

Richard Koffijberg startte in 1976 zijn kaperszaak in een klein brugwachtershuisje aan de Amstelkade in Amsterdam-Zuid. In 1997 verhuisde de kapsalon naar het veel grotere pand aan de overkant op Scheldestraat 8. Daar groeit het familiebedrijf uit tot een van de topkapsalons van Nederland.

Sinds 1976...

Amstelkade

Richard Koffijberg startte in 1976 zijn salon in een klein brugwachtershuisje aan de Amstelkade in Amsterdam-Zuid.

In 1997

verhuisde de salon naar de overkant van de straat, Scheldestraat 8.

In 1999

werd Kimm Koffijberg op haar 21ste medevennoot van haar vaders bedrijf en werkte ze met dezelfde passie als haar vader in de salon.

In 2009

nam Kimm samen met haar man Robert de salon over.

In 2013

won Kimm de Coiffure Awards, deed redactionele producties voor tijdschriften en geeft als Color Consultant van L’Oréal Professionnel graag haar professionele mening.

In 2016

vierde Koffijberg Hairdressers hun 40 jarige bestaan.

Koffijberg (2024)

We kijken met vertrouwen naar de toekomst, dankzij loyale klanten en het fantastische team!

Over Kimm

Sinds 2009 is de kapsalon eigendom van Kimm, de dochter van Richard, en van haar partner Robert. Kimm heeft dezelfde passie voor het kappersvak als haar vader. Zij behoort tot de topkappers in Nederland. Naast eigenaar van kapsalon Koffijberg is Kimm Color Consultant voor L’Oréal Professionnel. Zij geeft masterclasses en ontwikkelt nieuwe creatieve kleurconcepten. Eigenaren van kapsalons uit heel Nederland en hun medewerkers worden regelmatig door Kimm getraind. Kimm mag met recht de haarkleurspecialist van Amsterdam genoemd worden. Wil je Kimm nog beter leren kennen en weten wat haar drijfveren zijn? Lees hier het interview: 

Topkapper in Amsterdam

Kapsalon Koffijberg Hairdressers is al sinds 1976 een autoriteit op het gebied van haarkleuringen en kniptechnieken (zoals bijvoorbeeld het knippen van krullen). Alleen gediplomeerde kappers knippen en kleuren je haar. Zij nemen voortdurend deel aan vakgerichte trainingen en blijven zo up-to-date in het kappersvak. De kappers van Kapsalon Koffijberg Hairdressers zijn vele malen in de prijzen gevallen en de kapsalon is in het verleden tot ‘Entrepeneur of the Year’ gekozen. Maar het allerbelangrijkste bij onze werkwijze is onze interesse in onze klanten. Wij baseren ons advies niet alleen op uiterlijke kenmerken zoals natuurlijke haarkleur, gezichtsvorm en huidtype, wij zijn ook geïnteresseerd in jouw lifestyle en geven je graag een advies dat volledig op jou als persoon is afgestemd. Ook vinden wij het belangrijk om op de hoogte te blijven van jouw wensen en hier op in te spelen. Koffijberg Hairdressers creëert daarom continu concepten en ‘persoonlijke plannen’ die aansluiten bij de wens van de klant. Onze bekende persoonlijke coachingplannen zijn Shining Grey, Color Style Identity en Personal Style Identity. Bel ons gerust als je meer wilt weten of loop even bij ons binnen in de Rivierenbuurt. Een vraag via de website stellen of direct een afspraak maken kan natuurlijk ook. Bij Koffijberg Hairdressers nemen we alle tijd om aan de hand van jouw lifestyle en jouw wensen tot een passend persoonlijk advies te komen.

Onze aanpak

Onze aanpak staat al meer dan 45 jaar voor vakmanschap, creativiteit en vernieuwing op het gebied van kapsels, – natuurlijke – haarkleuringen en styling. Ook onderzoeken bij continu wat de behoeftes van onze klanten zijn om hun persoonlijkheid beter uit te laten komen en hun lifestyle te ondersteunen. Lees meer

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo