Koffijberg

Kerastase Fusio Dose Ritueel

Kérastase – Fusio-dose (45 minuten)

Fusio-dose is een op huidverzorging geïnspireerde behandeling; je hoofdhuid is immers ook onderdeel van je lichaamshuid. De Fusio-scrub bijvoorbeeld heeft het effect van een gezichtsbehandeling. Het reinigt en revitaliseert de hoofdhuid, verwijdert onzuiverheden en geeft het haar een lichter en luchtiger gevoel tot in de punten. Samen met essentiële oliën voor een ultieme geurbelevenis geeft deze behandeling een diep ontspannend spagevoel. Vervolgens worden de lengtes van het haar met een shot Fusio-dose intensief verzorgd. Fusio-dose kan tegelijkertijd twee haarbehoeftes vervullen. De Fusio-dosebehandeling voorziet in 20 mogelijke combinaties zodat er altijd een duo is die past bij wat jouw haar nodig heeft. Een shot Fusio-dose heeft snel resultaat want het heeft geen inwerktijd nodig. Het is zodanig geconcentreerd dat het meteen diep in het haar dringt en opgenomen wordt.

Fusio dose

De Treatment room

De oplossing voor haar- en hoofdhuidproblemen.
Heb jij aandacht voor de conditie van je haar en hoofdhuid? En wil je die verbeteren? In onze Treatment room brengen wij met een geavanceerde camera de conditie van je haar en hoofdhuid in beeld. Op basis hiervan adviseert een van onze kappers of kapsters je over een custom made behandeling en over onze producten.
De producten voor thuisgebruik kan je in combinatie met deze behandeling direct met een korting van 25% aanschaffen.
Als je een van onze behandelingen hebt uitgekozen, ga je fijn relaxen in een van onze massagestoelen. Wij verbeteren ondertussen de conditie van je haar en hoofdhuid met de speciaal op jou afgestemde verzorging en onze hightech tools (de Clarisonic brush en de Micronizer). Met deze tools komt de verzorging nog dieper in je haar en hoofdhuid terecht. De behandeling is inclusief een uitgebreide hoofdhuidmassage en exclusief het drogen van je haar.

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Whatsapp logo